dissabte, 5 de març del 2011

Convocatòries i actualitat normatives de Treball Social

Convocatòries

  • Premis de Civisme 2010

    Logotip Premis Civisme 2010
    Cadascun d'aquests Premis de Civisme estimula i premia accions i treballs, fets des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions. El conjunt de tots tres, amb la diversitat de modalitats que ofereix, pretén arribar a un espectre social el més ampli possible.
    Termini: 28 de febrer de 2011
    PDF de la convocatòria
  • Finançament per al foment de la qualitat en entitats durant l'any 2011

    Es finança suport tècnic a ONG per definir un Pla de qualitat, consistent en la delimitació, diagnòstic, planificació i acompanyament en el desenvolupament, ja sigui de processos per a una futura implantació de sistemes de gestió de qualitat pròpiament dits, o de processos de desenvolupament organitzacional que permetin crear les condicions mínimes per a una gestió de qualitat.
    Termini: 27 de gener de 2011
    Web de la convocatòria
  • Segona edició del concurs de relats curts 'Per a un comerç just'

    SETEM Catalunya, amb la col·laboració d'Alternativa3, FETS Finançament Ètic i Solidari, Intermón Oxfam i Xarxa de Consum Solidari, convoquen la segona edició del Concurs de Relats Curts "Per a un comerç just" amb l'objectiu de reflexionar sobre les actuals injustícies del comerç internacional i l'alternativa que ofereix el Comerç Just. La temàtica, doncs, haurà de girar al voltant del concepte de Comerç Just i concretament, al voltant del principi no explotació infantil.
    Termini: 8 de març de 2011
    PDF amb les Bases del concurs