dimarts, 15 de març del 2011

Convocatòries i normatives realtives a treball social


Convocatòries

  • Subvencions a entitats per fomentar i promocionar els camps de treball per a joves a Catalunya

    L'objecte d'aquesta subvenció és el foment i la promoció de camps de treball per a joves que es facin a Catalunya com a instrument que facilita la integració de les persones joves en la societat i que promociona l'associacionisme juvenil.
    Termini: 21 de març de 2011
  • Programa de colònies de Setmana Santa de XANASCAT

    Programa Colònies de Setmana Santa de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT). S'adreça als nois i les noies de 8 a 16 anys per tal de realitzar una estada als albergs de la XANASCAT durant les vacances escolars de Setmana Santa i amb els objectius de divertir-se en el temps de lleure i aprendre els valors de l'educació no formal.
    Termini: de l'1 de març de 2011 fins a l'exhauriment de les places
  • Premi Nacional de Servei Social CISS 2011

    Destinat a projectes d'institucions d'educació superior, realitzats a Mèxic, de serveis socials multidisciplinaris i interdisciplinaris per al desenvolupament local, estatal o regional, enfocats al desenvolupament sostenible de comunitats o grups socials d'alta vulnerabilitat i que aquestes institucions hagin desenvolupat amb els seus propis recursos humans, financers i materials i/o en col·laboració amb altres instàncies governamentals o socials, a fi d'abatre la pobresa extrema.
    Termini: 30 de març de 2011
  • Ajuts Unnim 2011 per a projectes socials, culturals i ambientals

    En aquesta edició, l'atenció se centra en projectes que cobreixen les necessitats socials vinculades a l'atenció a la salut i promoció de l'autonomia personal, la cooperació internacional i la inclusió social i laboral de les persones en situació de risc d'exclusió.
    Termini: 31 de març de 2011