dissabte, 5 de març del 2011

Documentació i recurs web de treball social: els sense sostre

Documentació

  • Combating poverty and social exclusion: a statistical portrait of the European Union 2010

    Portada del document
    (La lluita contra la pobresa i l'exclusió social: un retrat estadístic de la Unió Europea 2010)
    La publicació analitza la pobresa i l'exclusió social en els 27 Estats membres de la UE i presenta una àmplia gamma de conceptes estadístics i indicadors socials.
    Combating poverty and social exclusion: a statistical portrait of the European Union 2010. Luxembourg: Publications Office of the European Union, 2010. 111 p. ISBN: 978-92-13443-2
    PDF del document
  • Llei de dependència

    Portada del document
    Aquest document conté els principals apartats de la Llei i informa de com es pot accedir a les ajudes, quins són els requisits, quins són els drets i deures dels beneficiaris i quins tipus d'ajudes configuren l'atenció a la dependència. Amb aquesta adaptació al format de Lectura fàcil, es vol fer accessible a tots els ciutadans i ciutadanes la informació bàsica continguda en aquesta Llei.
    Llei de dependència. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Acció Social i Ciutadania, 2010. 18 p. (Lectura Fàcil; 4)
    PDF de la Llei

Recurs web

  • Catàleg de Recursos i Serveis de la Xarxa d'Atenció a Persones Sense Sostre

    El Catàleg de la Xarxa d'Atenció a Persones sense Sostre és un directori dels recursos i serveis dirigits a les persones sense sostre a la ciutat de Barcelona. Aquest catàleg recull tots aquells recursos i serveis prestats per les entitats i organitzacions que conformen aquesta xarxa, tant si són de titularitat pública com privada o concertada amb l'administració competent.
    Web del catàleg