dijous, 24 de març del 2011

Benestar Social i Família fa un esforç per posar al dia el pagament de la prestació universal per infants a càrrec


El conseller Josep Lluís Cleries anuncia que ja s'han efectuat prop de 100.000 pagaments pendents de 2010 i anys anteriors

El Departament de Benestar Social i Família està fent un esforç per posar al dia el pagament de la prestació universal per infants de 0 a 3 anys i de 0 a 6 anys en el cas de famílies monoparentals i nombroses. El conseller Josep Lluís Cleries, en resposta a una pregunta oral del Partit Popular a la sessió de control, ha anunciat que ja s’han efectuat prop de 100.000 pagaments pendents de 2010 i d’anys anteriors.
 
El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha destacat que “la família és l’estructura social bàsica i per tant és una prioritat del Govern”. Per això, ha dit Cleries, aquest Govern està posant al dia els pagaments pendents d’anys anteriors.
 
Cleries també ha anunciat que el Govern impulsarà durant aquesta legislatura una llei per a famílies nombroses i una altra per a les famílies monoparentals. Així mateix, també es renovarà l’Observatori de la Família.
 
Finalment, el conseller ha afirmat: “Vivim una situació econòmica molt difícil, però el que no està crisi són els nostres valors, que són més forts que mai i les polítiques socials són el nostre nord”.
FONT: Departament/s