dimarts, 29 de març del 2011

Novetats de recursos i web de Treball Social

Documentació

  • Fracàs escolar?: la solució inesperada del gènere i la coeducació

    Portada de la publicació
    Investigació que vol respondre a una qüestió clau en l'educació: quina manera és la més eficient per superar el fracàs escolar actual? És un treball de recerca que es basa, quasi totalment, en dades quantitatives. La major part de les dades estadístiques emprades provenen d'estudis molt fiables; especialment de la OCDE, de l'informe PISA i de l'Instituto Nacional d'Estadística, per esmentar les tres més rellevants.
    Gabarró Berbegal, Daniel. Fracàs escolar?: la solució inesperada del gènere i la coeducació. Lleida: Boira, 2010. 99 p. ISBN: 978-84-614-0719-4
    PDF del document
  • L'Observatori Català de la Pobresa, la Vulnerabilitat i la Inclusió Social: fonaments i precedents europeus

    Portada publicació
    Publicació realitzada amb motiu de l'Any Europeu contra la Pobresa i l'Exclusió Social 2010, que dóna a conèixer la tasca feta per l'Observatori Català de la Pobresa, la Vulnerabilitat i la Inclusió Social en aquest camp. El llibre pretén conscienciar la societat catalana de la necessitat de lluitar dia a dia contra la pobresa i l'exclusió.
    L'Observatori Català de la Pobresa, la Vulnerabilitat i la Inclusió Social: fonaments i precedents europeus. Jordi Estivill (coord.). Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Acció Social i Ciutadania, Institut Català d'Assistència i Serveis Socials, 2010. 176 p. (Inclusió social; 1). ISBN: 978-84-393-8326-0
    PDF del document

Recurs web

  • Cercador de productes de suport a la discapacitat de CENTAC

    Web del cercador
    Eina que permet buscar un producte de suport a la discapacitat per facilitar la vida quotidiana. Hi trobareu un compendi dels productes tecnològics de suport disponibles en el mercat amb la informació sobre les seves corresponents característiques i la forma d'accedir als esmentats productes.
    Web del cercador