dissabte, 5 de març del 2011

Dia Internacional de les Dones

Dia Internacional de les Dones


Barcelona

Dimarts 8 de març, a les 13.30 hores, al Palau de la Generalitat (entrada per la plaça de Sant Jaume). Barcelona.
  • Lectura de la Declaració Institucional del Govern de la Generalitat. Parlaments a càrrec d'Artur Mas, president de la Generalitat, i Montserrat Gatell, presidenta de l'Institut Català de les Dones.
  • Recital, a càrrec de Celdoni Fonoll i Lloll Bertran.
  • Recepció amb les presidentes de les associacions de dones de Catalunya, dones representants de diferents àmbits socials, polítics, culturals i empresarials.
Per accedir al Palau és imprescindible haver rebut la invitació nominal i confirmar l'assistència als telèfons: 93 495 16 14 / 93 495 16 32.

Girona

Dimecres 9 de març, a les 19.00 hores, al vestíbul de la seu de la Generalitat de Catalunya (Pompeu Fabra, 1). Girona.
  • Conferència "100 anys de celebració històrica del Dia Internacional de les Dones", a càrrec deNatàlia Molero Lloret, periodista. 
  • Parlament a càrrec d'Eudald Casadesús Barceló, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona.
Acte gratuït i obert a tothom. Més informació: 872 97 58 74.

Lleida

Dimarts 8 de març, a les 16.30 hores, a la Sala d’actes de la Biblioteca de Lleida (Rambla d'Aragó, 10). Lleida
  • Conferència "100 anys de celebració històrica del Dia Internacional de les Dones", a càrrec d'Antonieta Jarné Mòdol, professora d'Història Contemporània a la Universitat de Lleida.
  • Parlament a càrrec de Joan Ramon Saura Aranda, director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida.
Acte gratuït i obert a tothom. Més informació: 973 70 36 00.

Tarragona

Dijous 10 de març, a les 18.00 hores, a la Sala d'actes del Departament de Cultura (Major, 15). Tarragona.
  • Conferència "100 anys de celebració històrica del Dia Internacional de les Dones", a càrrec deBerta Ramos Martínez, periodista i distinció M.Antònia Ferrer 2009 de l'Observatori de la Igualtat de la Universitat Rovira i Virgili.
  • Parlament a càrrec d'Anna Maria Solé Ramos, directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a Tarragona.
Acte gratuït i obert a tothom. Més informació: 977 24 13 04.

Terres de l'Ebre

Dimarts 8 de març, a les 19.00 hores, a la sala de conferències del Departament de Cultura (Dr. Ferran, 4. Palau Oliver de Boteller). Tortosa.
  • Conferència "100 anys de celebració històrica del Dia Internacional de les Dones", a càrrec deConxa Llinàs Carmona, catedràtica de Filosofia i membre del Consell de Dones de l'Hospitalet de Llobregat.
  • Parlaments a càrrec de Ferran Bel Accensi, alcalde de Tortosa i Francesc Xavier Pallarès Povill, delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre.
Organitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Tortosa. Acte gratuït i obert a tothom. Més informació: 977 44 47 58.