dissabte, 5 de març del 2011

Convocatòries d´ajuts i normatives serveis socials

Convocatòries

  • Ajuts a projectes que treballin la interculturalitat i la cohesió social

    Aquesta convocatòria té com a finalitat promoure projectes que donin resposta a reptes socials de l'actualitat, com la convivència entre persones i grups de cultures diferents i l'atenció de població diversa per part dels diferents recursos existents. La convocatòria dóna suport a iniciatives que promoguin la igualtat de tracte de totes les persones i la promoció d'una societat cohesionada.
    Termini: 8 de maig de 2011
    PDF de les bases de la convocatòria
  • Subvencions per entitats socioculturals a Santa Coloma de Gramanet

    Amb aquesta convocatòria de subvencions es vol donar suport a les entitats que, a Santa Coloma de Gramenet, realitzin activitats amb programació anual que incideixin en la creació i l'enfortiment de les xarxes associatives o en les dirigides a la immigració i a la protecció de les minories, a les entitats que fomenten les relacions ciutadanes a través de la difusió de les diverses formes de cultura popular i tradicional i a les entitats que es dediquen a l'atenció social i/o al foment de la solidaritat.
    Termini: 30 d'abril de 2011
    Web de la convocatòria
  • Subvencions per fomentar el moviment associatiu en gent gran a Mallorca

    Es volen finançar les activitats emmarcades en tres línies diferents com els projectes destinats a la promoció de l'envelliment actiu i saludable, els projectes per reforçar la cohesió i la inclusió social als barris i els projectes de participació activa de les persones grans en el barri.
    Termini: 3 de març de 2011
    Web de l'Ajuntament de Palma amb les bases de la convocatòria