dissabte, 5 de març del 2011

La Direcció General de Joventut lliura més de 1.700 Carnets Jove de franc per un any a la Fira de Formació Professional i Treball de Lleida


Tots el joves entre 14 i 29 anys que han visitat l'estand de Joventut han pogut fer-se el Carnet Jove i rebre el Pack Jove 2011 amb tots els descomptes i avantatges del servei

La Direcció General de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família ha participat en la 5a edició de la “F&T. Fira de Formació Professional i Treball”, que organitza la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb l’Ajuntament de Lleida i la Fira de Lleida.
 
Els joves que han visitat l’estand de la Direcció General de Joventut han rebut informació i assessorament sobre les ofertes del Carnet Jove i la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya.
 
Totes les persones d’entre 14 i 29 anys que han visitat l’estand de la Direcció General de Joventut i encara no eren titulars del Carnet Jove han pogut sol·licitar-lo allà mateix. D’aquesta manera, més de 1.700 joves poden gaudir del seu nou Carnet Jove de franc per un any i han rebut el Pack Jove 2011 amb tots els descomptes i avantatges que ofereix el servei.
FONT: Departament/s